Home / Cases
Rijndam

Rijndam

VerBaas jezelf!

Rijndam leert jongeren en volwassenen omgaan met de gevolgen van een ziekte, aandoening of ongeval en zijn al ruim 100 jaar expert op het gebied van complexe vraagstukken rondom revalidatie. Met gebruik van de nieuwste en meest innovatieve technieken zorgt Rijndam voor een revalidatie 'op maat’. 

Wat hebben een zorgrobot, honkballer en interne cultuur met elkaar te maken? Nou, alles! 

De vraag aan ons: hoe zetten we de interne ambitie om in een onderscheidende beeldtaal? Met een Cultuur Waarden Onderzoek zijn we op zoek gegaan naar de ambitie van de medewerkers van Rijndam. Van een keuze uit 100 waarden in het onderzoek naar één intern gedragen Ambitie-Waarde.

Deze Ambitie-Waarde 'VerBazen' hebben we tot leven gebracht in Beeld-Taal met gevoel. Verbazing is onze motivatie. Verbazing brengt je naar plaatsen waar je nooit gedacht had te komen. Het laat je versteld staan van je eigen kunnen.

Verbazing en motivatie als Yin en Yang

Verbazing en motivatie zijn bij Rijndam als Yin en Yang aan elkaar verbonden. Motivatie is voor revalidatie van levensbelang. Het geeft je perspectief. Het laat je inzien dat het maximaal haalbare dichterbij is dan je denkt. Het doet je verbazen van je eigen doorzettingsvermogen en kracht.

EindBaas over je eigen leven

Wij zijn altijd op zoek naar verbazing. Het zit verweven in onze manier van werken. Daarom zijn we nieuwsgierig naar nieuwe oplossingen, willen we onszelf scherp houden en constant blijven verbeteren. Met als doel om uiteindelijk onze patiënten te verbazen. Verbazen over hun eigen kunnen. Dat ze weer Baas kunnen zijn over hun eigen leven. De persoon kunnen zijn die ze graag zijn. De vader die voorleest aan zijn kinderen, de sporter die weer kan hardlopen, de oma die weer kan koken voor haar kleinkinderen.

Verbazing laat zien dat je meer kan dan je eigenlijk dacht. Verbazing maakt het verschil.

Middelen

Website: Toegankelijkheid level A?, mobile first, data-analyse, responsive
Welke andere tonen?

Lijstje met diensten

Blabla introzin:
- CWO
- Art-direction
- Webdesign
- Webdevelopment
- enz

Rijndam is al 100 jaar de revalidatieexpert voor iedereen die te maken heeft met de blijvende gevolgen van een ziekte, aandoening of ongeval.

Meer weten?
Neem contact op.

Joost van Gorsel

Creative Director

Cases