Home / Cases
WRC

WRC

Corporate en event communicatie voor FIA World Rally Championship

De FIA World Rally Championship (WRC) is het hoogste podium in de rally sport. In de meest ruige en uitdagende omgevingen wordt door drivers en co-drivers het maximale uit hun auto gehaald. 

Van creatief tot commercieel partner

Voor de WRC ontwerpen en produceren wij de jaarboeken welke partners en sponsoren een indrukwekkend overzicht geven van het afgelopen jaar en hun bijdrage daarin. Voor de fans en liefhebbers maken we ieder jaar het WRC Fact Book en verder ondersteunen we de WRC-organisatie met event communicatie tijdens de rally's. Denk hierbij aan (geanimeerde) podium back drops, sponsor uitingen op het circuit en de&promotie van drivers en teams. 

 

 

WRC Jaarboeken: een cadeau om te maken

Met de jaarboeken informeren wij partners over de resultaten van afgelopen jaar en de return in media value die hun sponsorship heeft opgeleverd. Het boek is een bedankje voor hun vertrouwen en een mooie gespreksstarter voor de toekomst.  

 

 

Bij het ontwerpen en produceren van de Jaarboeken zijn wij van concept tot drukwerk in de lead. We beginnen met een brainstorm waaruit conceptschetsen en een boek structuur volgen. Hier wordt op basis van aangeleverde content verder grafisch invulling aan gegeven binnen de WRC huisstijl. Voor de beelden doen wij zelf redactie op basis van een WRC beeldbank waar wij toegang toe hebben. Afwerking van het boek en diverse productie technieken voor drukwerk zijn altijd een mooi plus in dit project die de boeken extra bijzonder maken.

  

Meer weten?
Neem contact op.

Rogier Wilmink

Director Of Business Development at 0Entropy

Cases